Qui som?

La nostra història

1985

Inici de Compsa Serveis Informàtics

Des de llavors ha col·laborat en la informatització de moltes petites i mitjanes empreses.
Ha seguit sempre donant-los uns serveis informàtics personalitzats, recolzant-los en noves necessitats informàtiques que se’ls han plantejat.

2003

Renovació de la societat CompsaOnline S.L

Des d’aleshores, l’evolució constant del mercat i de la tecnologia ha estat suficientment important perquè el 2003 es renovés la societat, donant entrada a joves enginyers informàtics i constituint com a nova societat CompsaOnline S. L. per oferir més i millors serveis als nostres clients.
Així doncs, CompsaOnline neix el 2003 amb l’experiència acumulada durant més de 15 anys i amb un equip tècnic i humà amb la formació adient per aplicar les noves tecnologies. Aquesta combinació és la nostra garantia per poder proporcionar a les empreses les millors solucions i serveis a les seves necessitats informàtiques.

2011

CompsaOnline disposa de 16 treballadors.

En el any 2011 CompsaOnline disposa d’un equip humà format per 16 treballadors. Dona serveis informàtics dins de solucions de Gestió, solucions d’Internet, solucions de sistemes i realitza de consulta informàtica en els diferents sectors que ofereix, poden oferir solucions globals basats en software, hardware o sistemes, cloud i internet.
Realitzem software de Gestió per a Ordinadors Personals i Smarphone’s (Android), desenvolupem webs professionals, xarxes socials, webs 2.0, gestors de contingut, comerç electrònic…

Actualitat

+ de 5000 clients

Actualment donem servei a mes de 5000 clients de la província de Lleida, Barcelona, Zaragoza i Huesca. Per tal que ens puguin conèixer més, els convidem a que naveguin per la nostra Web i descobreixin els nostres serveis i productes.
Realitzem software de Gestió per a Ordinadors Personals i Smarphone’s (Android), desenvolupem webs professionals, xarxes socials, webs 2.0, gestors de contingut, comerç electrònic…